webshop human consumption (klik op button)

 webshop petfood (klik op button)

Tasty Bugs is de ideale partner wanneer het gaat om langdurige samenwerking.

ons team is constant bezig om de kweek zo nauwkeurig mogelijk bij te houden.Wij hebben een moderne kwekerij met verschillende kweekcellen, welke voldoen aan de laatste eisen. Onze cellen zijn goed geisoleerd, zodat er maximaal gebruik gemaakt wordt van de warmte, in iedere cel kan afzonderlijk de temperatuur, vocht en ventilatie geregeld worden, waardoor we eenvoudig alles aan kunnen passen naar de op dat moment gewenste omstandigheden.

Naast de cellen hebben we ook een professionele verwerkingsruimte. hier kunnen alle bijkomende werkzaamheden prima uitgevoerd worden. tevens hebben we een eigen ontwikkelingscentrum, waar nieuwe producten ontwikkelt worden, en reeds bestaande producten verbeterd. 

Voeding voor onze insecten wordt altijd nauwkeurig geselecteerd, en ingekocht bij vaste leveranciers.Voor onze sprinkhanen hebben we zelfs eigen biologische grasvelden om continue van vers gras voorzien te zijn.


Insecten en toebehoren welke wij niet zelf produceren, kopen wij in bij betrouwbare partners, om zo ons pakket voor u nog completer te maken.

wij leveren de insecten in diverse maten en soorten verpakkingen. altijd netjes verzorgt in onze "eigen huisstijl", maar de verpakkingen voorzien van uw eigen naam/huisstijl behoort ook tot de vele mogelijkheden.

 

Het Tasty Bugs Team